Rubriky
Piškoti

Piškotí předvelikonoční informace

Krásný den všem!


Předvelikonoční informace:
Dnes naposled posíláme informační mail rodičům, dětem a příznivcům. Od příště najdete vše ZDE. Budeme se snažit dávat sem informace včas. Prosíme, sledujte naše webové stránky. UŽ NEBUDEME PSÁT MAILEM! Tímto krokem bychom chtěli předejít skutečnosti, že tu a tam někdo něco přehlédne v záplavě mailů, popř. naše zprávy padají do spamu. Takže kdo bude chtít, informace si najde. 
HLÁSÍM ROVNĚŽ ZMĚNU MAILOVÉ ADRESY: prosím, pište dotazy a další zprávy na novou adresu: plaminek.0811@skautka.cz.  PROSÍM O REAKCI NA TENTO MAIL (STAČÍ NAPSAT ZKOUŠKA SPOJENÍ…) TELEFON ZŮSTÁVÁ STEJNÝ.

TENTO TÝDEN 14. DUBNA NENÍ SCHŮZKA (JSOU PRÁZDNINY). Budeme se těšit po Velikonocích ve čtvrtek 21. 4. Co si máte přinést na schůzku, se včas dozvíte na našich webových stránkách.
VÝPRAVA (22. 4.) 23. 4. – 24. 4.: bude pěší, spíme venku. Vzhledem k nejisté předpovědi počasí a faktu, že na noc ze soboty na neděli máme zamluvené místo na spaní, kde je i přístřešek, upřesníme odjezd. Rádi bychom jeli v pátek k večeru, ale je možné, že přesuneme odjezd do brzkých ranních hodin.  Návrat v neděli v podvečerních hodinách na hlavní nádraží. SICE NEBUDE MOŽNÁ ÚPLNĚ KRÁSNĚ, ALE VÝPRAVU MŮŽEME VŽDY TROCHU PŘIZPŮSOBIT. NENÍ ŠPATNÉ POČASÍ, JE POUZE ŠPATNÁ VÝBAVA! VÝPRAVA JE PRO VŠECHNY. KDO NEJEZDIL, MŮŽE JEŠTĚ DOHNAT DOCHÁZKU, DO LÉTA JEŠTĚ PÁR AKCÍ BUDE. PIŠKOTY S MALOU ÚČASTÍ NA VÝPRAVÁCH NEBUDEME BRÁT NA TÁBOR!


OTEVŘENÉ OČI – do konce dubna noste velikonoční kraslice a pomlázky vlastnoruční výroby – bude soutěž! – a kdo zkusí píšťalku z proutku? 🙂


Počítejte, prosíme, začátkem května s informační schůzkou k letnímu táboru!


Krásné Velikonoce všem

JHBI

3 reakce na „Piškotí předvelikonoční informace“

Své dotazy k výpravám, vybavení, odjezdům, příjezdům, zájezdům… pište prosím přednostně sem do komentářů. Mělo by to být praktičtější než bombardovat Janu maily a pokládat již zodpovězené dotazy. Děkujeme.

Dotaz, je možné přidat notifikace na stránky, aby když se přidá nová aktualita, mě přišlo upozornění na mobil nebo mail? Nebo si moc vymýšlím?

Zkusíme to, jak čas a naše IT schopnosti dovolí, nějaké možnosti notifikací zde existují. Dáme vědět, zatím sledujte stránky 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.