Rubriky
Piškoti

Informace pro Piškoty – říjen a listopad 2023

Několik důležitých informací k nejbližším akcím:

  • Připomínáme, že zítra, tedy 26. 10., není schůzka! Užijte si podzimní prázdniny…
  • Příští týden bude schůzka mimořádně ve středu 1. 11. od 16 do 19 hodin! Jde o společnou akci všech oddílů – ZAMYKÁNÍ JIZERY. Vezměte si teplé oblečení a počítejte s tím, že budeme i na vodě.
  • Ve čtvrtek 2. 11. schůzka nebude.
  • Pokud by někdo ještě chtěl odevzdat OTEVŘENÉ OČI nebo ZÁPIS Z VÝPRAVY, může vyfotit a poslat do úterý 31. 10. Piškotí stránky potom vyjdou až 9. 11.
  • Listopadová výprava bude v termínu podle kalendáře od pátku 24. 11. do neděle 26. 11. a budeme v loděnici, v Boleslavi a okolí. Ve spolupráci s Jednotou ČsOL (Československá obec legionářská) v Mladé Boleslavi chystáme pro děti víkendovou hru – dobovou, akční, intenzivní a vůbec veskrze zajímavou. Hra bude zakončena skautským (tedy vlčácko-žabičkovským) slibem. Ti, kdo mohou slibovat, by zde neměli chybět!!! Určitě Kecka, Ori, Majda, Fíla. Kosmo a Muhu mají splněný první stupeň. Někteří další mohou ještě nováčkovskou zkoušku dodělat (mají skoro hotovo – Letec, Háďa a možná i další – domluvíme se na schůzce…) Těšte se, bude to zážitek. Proto si všichni udělejte čas!
  • Jako návnadu nás legionáři zvou na vzpomínkové akce k výročí vzniku republiky tuto sobotu 28. 10. Kdo by mohl a chtěl, je srdečně zván! Lampiónový průvod od 18 hodin je pro Piškoty jako dělaný 🙂 Kdo by měl zájem zúčastnit se průvodu, napište, můžeme se tam před šestou sejít. Domluvíme se podle zájmu, v každém případě kdo přijde, bude mít na sobě vyžehlený šátek… Bližší informace o akcích, na kterých v našem městě oslavíme 105 let od vzniku samostatného Československa, si můžete přečíst tady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.