Rubriky
Bobří oddíl Kosodřevina

Předexpediční oznamovatel Bobřího oddílu a Kosodřeviny

Sraz k odjezdu na expedici je v pátek 30. 6. v 16.00 se všemi osobními věcmi na loděnici (barel, bedýnka do busu, ostatní věci volně, osobní obálka.)

V osobní obálce nadepsané jménem a přezdívkou bude: pas, kartička pojištěnce, doklad o cestovním pojištění, podepsaná bezinfekčnost, informace o zdravotních omezeních a braní speciálních léků. Bez toho neodjedete.

Bedýnky pod sedačku doporučujeme: OBI – Eurobox 400 x 300 x 220 mm nebo Hornbach – euro přepravka 40 x 22 x 30 cm. Možné jsou i jiné, jen nesmí být větší než uvedené maximální rozměry: 30 cm šířka, 40 cm hloubka, 25 cm výška.

S sebou také vlastní večeři, kterou sníte před odjezdem.

BO – každý si navíc vezme do bedýnky blok ve formátu A5 s čistým nelinkovaným papírem.

Návrat ve středu 19. 7. odpoledne. Dáme vědět všem rodičům, až se budeme blížit.

Zahajovačka příštího skautského roku 2023/2024 bude pro všechny oddíly ve středu 6. září od 16 hodin. Kalendář oddílových podniků na rok 2023/2024 je již k dispozici na webu 8ovs.cz a v Google kalendáři. Kromě akcí v kalendáři budou probíhat klasické oddílové nebo družinové schůzky s tradičními akcemi a družinové výpravy. S ohledem na ostatní oddíly a optimalizaci může dojít ke změnám. V září nebo později během roku bude zaměření a náplň akcí oddílů upřesněna.Taktéž bude ještě upřesněn termín tábora 2024.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.